Keratine treatment


Is uw haar onhandelbaar en pluizig? Salon BLISS heeft de oplossing voor u!

Met een keratine behandeling van Goldwell Kerasilk maken wij uw haar pluisvrij, soepel, zacht en tot 5 maanden makkelijk in model te brengen. De meest intensieve en innovatieve verzorgingsbehandeling met een duurzaam resultaat.

Salon BLISS heeft in Nederland de langste ervaring met keratine behandelingen. Wekelijks voeren wij deze behandeling op meerdere klanten uit, het resultaat is dan ook wat je mag verwachten van een salon met zoveel ervaring.

Keratine is een proteine, waarvan de moleculen de belangrijkste bouwstenen zijn voor de opbouw van de huid, nagels en ook haar. De effectiviteit van deze behandeling is onovertroffen!

Bij dit revolutionair verzorgingssysteem, met behulp van een speciale stijltang, wordt keratine diep in de schubbenlaag ingesloten. Het voorkomt tot 95% van het pluizen van het haar, zelfs bij een hoge luchtvochtigheid. Het haar wordt soepel, glanzend en stijlvol. Uw haar wordt met iedere behandeling gezonder.

Kerasilk is 100% formaldehyde vrij, maakt het haar pluisvrij en is geschikt voor alle haartypen.

U verlaat de salon met mooi, glad, gezond glanzend haar!

Keratine treatment* vanaf € 215.00
* De duur van de behandeling is afhankelijk van uw haardikte en -lengte. Inclusief wassen, voedende behandeling, enerverende hoofdhuidmassage, knippen en föhnen.  Vraag vooraf naar uw prijs.

Maak afspraak